Om  
Anne Skriver Andersen

Region Hovedstaden får ny koncerndirektør

Anne Skriver Andersen er nyt medlem af Region Hovedstadens øverste ledelse med titlen som koncerndirektør. 

Anne Skriver Andersen fastansættes som koncerndirektør for Region Hovedstaden. 
Anne Skriver Andersen fastansættes som koncerndirektør for Region Hovedstaden. Foto: Region Hovedstaden
Claudia Steenhard

Anne Skriver Andersen blev i juni 2021 konstitueret som koncerndirektør for Region Hovedstaden. Tirsdag aften den 17. august godkendte regionsrådet Anne Skriver Andersens fastansættelse i regionens øverste ledelse. 

Det skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse

Før sin konstituering som koncerndirektør, kom Anne Skriver Andersen fra en stilling som direktør for Center for Sundhed i regionen. 

"Anne har som sundhedsdirektør demonstreret en omfattende og kvalificeret indsigt i regionens opgaveområder, og hun er anerkendt som en dygtig leder. Og så kender vi jo Anne som et virkelig ordentligt menneske med en hel fantastisk evne til at skabe relationer og skabe løsninger, som er nødvendigt, når vi skal udvikle sundhedsvæsenet," siger regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S).

Anne Skriver Andersen har det seneste halvandet år haft det tværgående ansvar for koordineringen af regionens covid-beredskab.

"Håndteringen af covid har givet mig lyst til at se bredere på opgaverne i regionen. Under covid oplevede vi jo, at der skulle trækkes på kræfter fra alle hospitaler og administrative stabe. Det er fascinerende at få det hele til at gå op i en højere enhed. Og det er netop det helhedsorienterede og det tværgående fokus, der skal til, for at vi kan lykkes med at udvikle regionen," siger den nye koncerndirektør. 

Anne Skriver Andersen fastansættes nu som en tredjedel af regionens øverste ledelse, der yderligere består af regionsdirektør Jens Gordon Clausen og sundhedsfaglig koncerndirektør Dorthe Crüger. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Skriver Andersen

Koncerndirektør, Region Hovedstaden
cand.scient.pol (Aarhus Uni. 2001),

0:000:00