svarer 
Ole Birk Olesen

Transport, Bygnings- og Boligudvalget spørger transport-, bygnings- og boligministeren, Ole Birk Olesen, om kommentar til henvendelse af 26/10-18 fra Brabrand Boligforening vedrørende beregning af andelen af almene familieboliger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 38, Spørgsmål 32
Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 26. oktober 2018 fra Brabrand Boligforening vedrørende beregning af andelen af almene familieboliger, L 38 - bilag 8.

Svar fra torsdag den 8. november 2018
Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 26. oktober 2018 fra Brabrand Boligforening vedrørende beregning af andelen af almene familieboliger, L 38 bilag 8.

Svar:

Jeg mener, at de fremførte bemærkninger og forslag til en bredere forståelse af begrebet erhverv og uddybelse heraf fra Brabrand Boligforening er relevante set i forhold til arbejdet med de kommende fysiske omdannelser af de udsatte boligområder.

For en nærmere beskrivelse af, hvad begrebet erhverv i lovforslaget dækker over, henviser jeg til det vedlagte notat, som jeg har bedt Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udarbejde.
0:000:00