Rasmus Vestergaard Madsen
 svarer 
Sophie Løhde

Rasmus Vestergaard Madsen (EL) spørger ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhde, om udenlandske fonde, som investerer i sociale investeringsprogrammer

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 56, Spørgsmål 35
I sit svar på spørgsmål 2 henviser ministeren til, at der er eksempler på fonde i udlandet, som investerer i sociale investeringsprogrammer. Vil ministeren fremskaffe relevante oplysninger om, hvilken økonomisk risiko, afkastgrad og længden på investeringer, som her er gældende for private investorer? Vil ministeren desuden redegøre for, hvordan man i lignende fonde i udlandet udregner eller forhandler sig frem til disse beslutninger?

Svar fra torsdag den 15. november 2018
Finansministeriet er ikke i besiddelse af et datagrundlag for så vidt angår udenlandske fondes udregninger og forhandlinger for investeringer i sociale investeringsprogrammer.

Finansministeriet er ved at få udarbejdet en rapport om sociale investeringsprogrammer, der bl.a. beskriver en række udenlandske erfaringer om sociale investeringsprogrammer. Der henvises til vedlagte cases.
0:000:00