svarer 
Ellen Trane Nørby

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om teknisk bistand til at opdele forslaget i forhold til, om der er tale om ændringer i hhv. lov om anvendelse af tvang i psykiatrien mv., lov om retspsykiatrisk behandling mv., sundhedsloven, lov om autorisation af sundhedspersoner mv., eller i retsplejeloven

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 164, Spørgsmål 5
Ministeren bedes som teknisk bistand opdele forslaget i forhold til, om der er tale om ændringer i hhv. lov om anvendelse af tvang i psykiatrien mv., lov om retspsykiatrisk behandling mv., sundhedsloven, lov om autorisation af sundhedspersoner mv., eller i retsplejeloven.

Svar fra tirsdag den 26. marts 2019
Som oplyst i mit svar på SUU – L 164 spørgsmål 1 finder jeg som følge af den indbyrdes sammenhæng mellem lovforslagets forskellige elementer ikke grundlag for at opdele lovforslaget i forhold til, om der er tale om ændringer i hhv. lov om anvendelse af tvang i psykiatrien mv., lov om retspsykiatrisk behandling mv., sundhedsloven, lov om autorisation af sundhedspersoner mv. eller retsplejeloven.

Jeg kan derudover henvise til, at det fremgår af Folketingets vejledning om opstilling af ændringsforslag, der stilles til fremsatte lov- og beslutningsforslag, at man af praktiske grunde kun har gennemført deling af lovforslag i op til tre dele, idet delinger i et større antal ofte vil være forbundet med store tekniske vanskeligheder.

./.
0:000:00