Mona Juul
 svarer 
Simon Kollerup

Mona Juul (K) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, om aftalen af 19. september 2019 mellem regeringen (S) og V, DF, RV, SF, EL, KF og ALT om styrkelse af indgrebsmulighederne over for gebyrer m.v. på betalingsserviceløsninger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 46, Spørgsmål 8
Det fremgår af aftalen af 19. september 2019 mellem regeringen (S) og V, DF, RV, SF, EL, KF og ALT om styrkelse af indgrebsmulighederne over for gebyrer m.v. på betalingsserviceløsninger, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil ”iværksætte en undersøgelse af priser og avancer inden for betalingsserviceløsninger og beslægtede markeder”, som forventes færdig i sommeren 2020. Kan ministeren - i betragtning af, at der ikke findes noget marked for betalingsserviceløsninger eller beslægtede markeder - bekræfte, at den kommende undersøgelse vil blive en grundig analyse, der ikke blot kigger på historiske priser og avancer, men afdækker de aktuelle teknologiske, regulatoriske og aktørmæssige dynamikker i markedet for regningsbetalinger?

Svar fra mandag den 25. november 2019
Jeg henviser til mit svar på spørgsmål 1 og 4 stillet den 14. november 2019.

0:000:00