svarer 
Astrid Krag

Social-, Indenrigs- og Børneudvalget spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om ministeren kan bekræfte, at årsagen til at mænd ikke er omfattet af lovforslaget, er fordi antallet af kvinder, der udsættes for vold (ca. 38.000) er større, end mænd der udsættes for vold (ca. 19.000) for vold i nære relationer

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 173, Spørgsmål 20
Kan ministeren bekræfte, at årsagen til at mænd ikke er omfattet af lovforslaget, er fordi antallet af kvinder, der udsættes for vold (ca. 38.000) er større, end mænd der udsættes for vold (ca. 19.000) for vold i nære relationer?

Svar fra torsdag den 18. juni 2020
”Kan ministeren bekræfte, at årsagen til at mænd ikke er omfattet af lovforslaget, er fordi antallet af kvinder, der udsættes for vold (ca. 38.000) er større, end mænd der udsættes for vold (ca. 19.000) for vold i nære relationer?” Svar:

L 173 udmønter finanslovsaftalen og den samlede prioritering på voldsområdet, som regeringen og partierne bag aftalen er blevet enige om.
0:000:00