Eva Flyvholm
 svarer 
Mette Frederiksen

Eva Flyvholm (EL) spørger statsministeren, Mette Frederiksen, om Prins Joachims modtagelse af årpenge uden for riget.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 184, Spørgsmål 15
I forlængelse af svaret på spørgsmål nr. 8 til B 184 bedes statsministeren oplyse, om det er sædvanlig praksis i Forsvarsministeriet, at personer ansættes/udstationeres, uden at ”de præcise vilkår” er blevet fastlagt, herunder om personen er ansat eller udstationeret.

Svar fra mandag den 22. juni 2020
”I forlængelse af svaret på spørgsmål nr. 8 til B 184 bedes statsministeren oplyse, om det er sædvanlig praksis i Forsvarsministeriet, at personer ansættes/udstationeres, uden at ”de præcise vilkår” er blevet fastlagt, herunder om personen er ansat eller udstationeret.” Svar:

Statsministeriet har til brug for besvarelsen indhentet en udtalelse fra Forsvarsministeriet, der har oplyst følgende:

”Der er truffet beslutning om, at Hans Kongelige Højhed Prins Joachim ansættes i stillingen som forsvarsattaché i Paris. Nu følger et forløb, hvor de nærmere forhold omkring ansættelsen afklares. Det følger sædvanlig praksis.”
0:000:00