Louise Schack Elholm
 svarer 
Morten Bødskov

Louise Schack Elholm (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om ministeren er tilfreds med, at børn og unge fortsat kan tilgå betting-sider

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 106, Spørgsmål 23
Ministeren bedes redegøre for, om ministeren er tilfreds med, at børn og unge fortsat kan tilgå betting-sider? Der henvises til artiklen ”Ulovlige gamblingsider er stadig aktive – går hårdest ud over børn” bragt den 19. oktober 2020 i Politiken.

Svar fra torsdag den 17. december 2020
Jeg er naturligvis ikke tilfreds med, at børn og unge kan spille pengespil, når de ikke må, og det er et forhold, som der vedvarende er fokus på.

Spillemyndigheden benytter i dag DNS-blokeringer til at blokere for hjemmesider med ulovligt spil, fx skinbetting hjemmesider. En DNS-blokering er ikke 100 pct. effektiv, men dækker en stor del af de danske forbrugere.

Spørgsmålet om effektiviteten af DNS-blokeringer er en teknisk problemstilling, som Skatteministeriet og Spillemyndigheden sammen er ved at undersøge med det formål at forbedre DNS-blokeringerne, så effekten af blokeringerne øges.

Endelig kan jeg oplyse, at jeg i det nye år vil indkalde til en række drøftelser af en række problemstillinger på spilområdet, som bl.a. skal sikre, at børn og unge ikke får adgang til spil om penge.

0:000:00