svarer 
Lars Aagaard Møller

Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Lars Aagaard, om kommentar til 'Økonomisk vurdering af lovforslag om en ny konkurrencemodel for forbrændingsegnet affald"' udarbejdet af Bruun og Hjejle efter ønske fra Dansk Fjernvarme

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 115, Spørgsmål 108
Vil ministeren kommentere 'Økonomisk vurdering af lovforslag om en ny konkurrencemodel for forbrændingsegnet affald' udarbejdet af Bruun og Hjejle efter ønske fra Dansk Fjernvarme, jf. L 115 - bilag 14?

Svar fra onsdag den 24. maj 2023
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet er ikke bekendt med konkrete beregninger bag Bruun og Hjejles rapport, jf. svar på KEF L 115 spørgsmål 54.

Der henvises desuden til svar på KEF L 115 spørgsmål 54 for en overordnet gennemgang af konklusioner fra Bruun & Hjejles rapport og til L115 bilag 2 for en detaljeret gennemgang af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets beregninger.
0:000:00