Løkkes tidligere særlige rådgiver bliver partisekretær i Venstre

Christian Hüttemeier bliver den nye partisekretær i Venstre og skal fremover stå i spidsen for organisationen. 

Christian Hüttemeier
Christian Hüttemeier (45) Partisekretær (V), fhv. kommunikationsdirektør, Landbrug & Fødevarer, fhv. særlig rådgiver, partiformand Lars Løkke Rasmussen (V)
Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen (47) Formand for Venstre, fhv. gruppeformand, MF
Claus Richter
Claus Richter (48) Seniorrådgiver, CBS, indehaver af Richter Consulting, fhv. partisekretær, Venstre

Venstre har udpeget Christian Hüttemeier som partisekretær og får dermed en mand i spidsen med indgående kendskab til partiet, både som pressechef og siden særlig rådgiver for forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). 

Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, er meget tilfreds med valget af Christian Hüttemeier, der afløser Claus Richter.

"I Christian Hüttemeier får vi en mand, som kender partiet, vores bagland, vores organisation og de politiske beslutningsprocesser på alle niveauer. Christian tænker strategisk, og hans rolle i partiet bliver helt central," siger Jakob Ellemann-Jensen.

Christian Hüttemeier er gået fra en stilling som kommunikationsdirektør hos Landbrug & Fødevarer, hvor han var ansvarlig for ekstern og intern kommunikation. Nu glæder han sig til igen at deltage i det politiske liv: 

"Venstre er et fantastisk parti, som har dybe rødder i den danske historie, og som har været med til at forme det Danmark, vi kender i dag. De seneste to årtier har intet andet parti haft så afgørende betydning for hver enkelt dansker, som Venstre har. Det forpligter, og det glæder jeg mig til at være med til at bygge videre på," siger Christian Hüttemeier.

Han tiltræder sin nye stilling mandag 13. januar 2020.

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal