Anders Langballe bliver kommunikationschef i DH

Danske Handicaporganisationer (DH) har ansat tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballe. 

Anders Langballe
Anders Langballe (43) Kommunikationschef, Danske Handicaporganisationer (DH), fhv. politisk redaktør, TV 2 Nyhederne
Thorkild Olesen
Thorkild Olesen (49) Landsformand, Dansk Blindesamfund, formand, Danske Handicaporganisationer, næstformand, Det Centrale Handicapråd
Katrine Tang
Katrine Tang (44) Direktør, Danske Handicaporganisationer, fhv. Vicedirektør, Danske Regioner

Anders Langballe skal stå i spidsen for kommunikationen i Danske Handicaporganisationer (DH). Det skriver organisationen i en pressemeddelelse. 

Anders Langballe har i mange år været politisk redaktør på TV 2, men blev i november 2018 ramt af en blodprop i hjernen. Han ser nu frem til at komme tilbage til arbejdet efter længere tids sygdom.

"Mit ønske er at bidrage med min faglighed efter mange år som politisk journalist tilsat nogle af mine erfaringer fra de sidste 15 måneder, hvor jeg selv har været ramt af sygdom," siger Anders Langballe i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Turen gennem sundhedssystemet med professionel genoptræning har gjort et dybt indtryk på mig. Jeg vil tage det med videre til gavn for de mange mennesker med handicap og deres pårørende."

DH er et fælles talerør for 35 handicaporganisationer og repræsenterer 340.000 mennesker med alle typer handicap. 

"DH er et markant talerør for handicapbevægelsen, og vi er godt i gang med at få samfundet til at engagere sig i os med handicap. Anders Langballe vil styrke vores arbejde med sine evner inden for politisk kommunikation og gøre DH's stemme endnu tydeligere," udtaler DH-formand Thorkild Olesen. 

Anders Langballe tiltræder stillingen i begyndelsen af marts.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal