Om  
Lars Barfoed
Helle Sjelle

Tidligere partiformand forlader Konservative i protest

Den tidligere konservative formand Lars Barfoed melder sig ud af partiet. Det samme gør Helle Sjelle, der har siddet i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg siden 2018. Det oplyser Frederiksberg Liv.

Lars Barfoed er tidligere justitsminister og transportminister. Helle Sjelle har siddet i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg siden 2018.
Lars Barfoed er tidligere justitsminister og transportminister. Helle Sjelle har siddet i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg siden 2018.Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

Den forhenværende formand Lars Barfoed melder sig ud af Konservative. 

Det skriver Frederiksberg Liv.

Lars Barfoed var formand for partiet fra 2011 til 2014 og medlem af Folketinget i 14 år. Han har også bestridt poster som justitsminister og transportminister. 

Den tidligere formands kone, Helle Sjelle, der sidder i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for partiet, melder sig også ud. 

"For det første er den nye lokale konservative politiske ledelse på Frederiksberg efter vores opfattelse uden et konservativt politisk kompas," oplyser hun til Frederiksberg Liv og fortsætter: 

"Ledelsen forstår ikke at værne om den midtsøgende og konstruktive konservatisme, der ellers har kendetegnet konservative på Frederiksberg i over 100 år."

Helle Sjelle fortsætter i kommunalbestyrelsen som løsgænger.

Lars Barfoed og Helle Sjelle fortæller, at de ikke har yderligere kommentarer. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Barfoed

Kandidat til Europa-Parlamentet (M), formand for Det Kongelige Teater, Foreningen Norden og Danmarks Underholdningsorkester, selvstændig med Lars Barfoed & Company,, næstformand, By & Havn
cand.jur. (Københavns Uni. 1981), CBS Executive Bestyrelsesuddannelse (2016), Harvard Kennedy School Executive Education (2017)

Helle Sjelle

Public affairs-konsulent, Hjerteforeningen, rådmand (M) og næstformand, By- og erhvervsstrategisk udvalg, Frederiksberg Kommune
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2007)

0:000:00