Liberal Alliance smider centralt medlem ud af partiet

Søren Kenner, manden bag en stor del af Liberal Alliances annoncer, onlineindhold og visionsarbejde, er blevet smidt ud af partiet.

Alex Vanopslagh
Alex Vanopslagh (28) Partileder, Liberal Alliance, MF, fhv. medlem af Borgerrepræsentationen, København

Han har været med siden partiets spæde start, men nu er det slut for Søren Kenner. Han er blevet ekskluderet af Liberal Alliance.

Det skriver han på sin Facebook.

Reklamemanden Søren Kenner har i mange år været en central del af Liberal Alliance, både som formand for partiets visionsgruppe, men også som manden bag en lang række af partiets annoncer og onlineindhold. Han har været med fra starten, men nu er hans tid i partiet altså slut.

På Facebook skriver Søren Kenner, at baggrunden for ekskluderingen er, “at du gentagne gange har kritiseret partiets politik, har været kritisk over for udmeldinger fra partiets folketingsgruppe og har bragt “dårlige nyheder” om partiet (som for eksempel elendige meningsmålinger) på sociale medier”.

Ekskluderingen kommer, efter at Søren Kenner, ifølge ham selv, har sendt en række anbefalinger til partiets leder, Alex Vanopslagh, om hvordan partiet kan blive genrejst. 

"Nu er jeg så blevet smidt ud – af mennesker, der sidder på en platform, som jeg i høj grad har været med til at bygge, men som tilsyneladende ikke tolererer kritik og gerne ser, at alle går i takt," skriver Søren Kenner i opslaget.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal