Nyhedsdirektør for TV 2 stopper og får ny stilling

Nyhedsdirektør på TV 2 Mikkel Hertz bliver ny journalistisk chef, mens programdirektør Lotte Lindegaard bliver ansvarlig for indholds- og nyhedsområdet.

Mikkel Hertz
Mikkel Hertz (62) Afgående nyhedsdirektør, TV 2, tiltrædende journalistisk chef, TV2
Lotte Lindegaard
Lotte Lindegaard (57) Programdirektør og direktionsmedlem, TV 2, kommende indholdsdirektør, TV2, fhv. kanalchef, DR og TV 2
Anne Engdal Stig Christensen
Anne Engdal Stig Christensen (52) Adm. direktør, TV 2

Efter fem år som nyhedsdirektør på TV 2 stopper Mikkel Hertz. Han skal i stedet være ny journalistisk chef.

Det oplyser TV 2 i en pressmeddelelse.

Mikkel Hertz har været sygemeldt siden oktober, men vender tilbage 1. december. Her skifter han dog til en stilling som journalistisk chef, når en afløser som nyhedsdirektør er fundet.

"Jeg føler, at jeg er ved at være helt ovenpå igen efter behandling for to blodpropper i hjertet. Men det forløb har naturligvis givet anledning til en del personlige overvejelser – herunder også et ønske om arbejdsmæssigt ind imellem at kunne lette foden lidt fra speederen," siger Mikkel Hertz i pressemeddelelsen.

Mikkel Hertz har været ansat hos TV 2 i knap 20 år - de sidste fem år som nyhedsdirektør.

Med Mikkel Hertz' jobskifte bliver programdirektør Lotte Lindegaard øverste ansvarlig for det meste af indholds- og nyhedsområdet hos TV 2 fra 1. januar, hvor hun samtidig får titel af indholdsdirektør og indtræder i direktionen hos TV 2. 

Lotte Lindegaard har været ansat hos TV 2 i syv år som kanalchef for TV 2 og senest som programdirektør.

"Efter snart halvandet år med en opdeling af de to områder er tiden inde til at samle dem ledelsesmæssigt under en indholdsdirektør og dermed sikre en endnu stærkere indsats i forhold til især den fremtidige public service-leverance til TV 2 Play," siger administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen i meddelelsen.

Desuden bliver ansvaret for sport og marketing fremover placeret hos Anne Engdal Stig Christensen. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal