Stifter af Nationalpartiet fortsætter det politiske liv hos Radikale

Kashif Ahmad fortsætter sin politiske karriere hos Radikale. Han er tidligere medstifter af Nationalpartiet og har været folketingskandidat for både Ny Alliance og Alternativet. 

Kashif Ahmad
Kashif Ahmad Politiker. Medlem af Det Radikale Venstre

Den tidligere medstifter af Nationalpartiet fortsætter nu sin politiske karriere hos Radikale. 

Det skriver han i et opslag på Twitter, hvor han uddyber, at han glæder sig til at arbejde for et "grønnere, friere, mere humant og stærkere Danmark". 

Kashif Ahmad forsøgte første gang lykken i politik, da han ved folketingsvalget i 2007 var opstillet som folketingskandidat for Ny Alliance. Han blev ikke valgt ind og forlod derefter partiet. 

I 2014 stiftede han Nationalpartiet sammen med sine brødre, Aamer og Asif, hvor han selv var formand. Partiet nåede dog ikke at blive opstillingsberettiget til folketingsvalget det efterfølgende år. I 2019 var han folketingskandidat i Københavns Storkreds for Alternativet. 

Kashif Ahmad har siddet i kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune, hvor han blev valgt ind for Hvidovrelisten i 2013. Her var han medlem af Børne- og Undervisningsudvalget. Han forlod listen efter otte måneder, hvorefter han blev løsgænger og siden repræsentant for Nationalpartiet. 

Han er oprindelig uddannet lærer. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal