Anne Birgitte Lindholm vicedirektør for Folketinget

Det er en målrettet og nysgerrig kvinde, der sætter sig i stolen som ny vicedirektør for Folketinget den 1. november. Anne Birgitte Lindholm bliver chef for 200 mennesker med særligt ansvar for administrations- og serviceområdet.
Kristian Lund PedersenRasmus Nielsen

Vi har valgt hende blandt 208 ansøgere på hendes erhvervserfaring. Hun supplerer os i direktionen fremfor at ligne os. Desuden er hun stille og rolig og har begreb om den menneskelige faktor.

Henrik Tvarnø
Folketingets direktør
Den 1. november 2004 tiltræder 42-årige Anne Birgitte Lindholm som ny vicedirektør i Folketinget. Her bliver hun medlem af direktionen med særligt ansvar for administrations- og serviceområdet:

"Jeg forventer en spændende arbejdsplads med et dynamisk og varieret miljø med en kombination af faste medarbejdere, faste interne kunder og en stor gennemstrømning af besøgende," siger Anne Birgitte Lindholm, der bliver ansat på en femårig kontrakt.

Lindholm kommer fra et job som direktør for standardisering i Dansk Standard, hvor hun også har fungeret som afdelingsleder og projektleder:

"Dér, hvor jeg kommer fra, er det et utrolig spændende sted at være, og derfor har jeg også været der i 12 år. Hver gang jeg har haft lyst til at prøve kræfter med noget nyt, har jeg ikke kunnet finde noget, der kunne konkurrere med det. Men da jeg så jobbet som vicedirektør i Folketinget, tænkte jeg, at det her, det er lige den rette udfordring."

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00