Om  
Mads Bay
Stinus Lindgreen
Thomas Rohden

Radikale i Region Hovedstaden får ny organisatorisk formand

Mads Bay er ny organisatorisk formand for Radikales gruppe i Region Hovedstaden, som blandt andre tæller Stinus Lindgreen og Karin Friis Bach. 

Radikales gruppe i Region Hovedstaden, som blandt andre består af Stinus Lindgreen, får ny formand i form af Mads Bay, der er medlem af partiets hovedbestyrelse. 
Radikales gruppe i Region Hovedstaden, som blandt andre består af Stinus Lindgreen, får ny formand i form af Mads Bay, der er medlem af partiets hovedbestyrelse. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

Der er trukket ny luft ind i Radikales gruppe i Region Hovedstaden med tilgangen af Mads Bay som ny organisatorisk formand. Af Radikales forening i Region Hovedstaden er han nemlig valgt som ny mand i spidsen for det organisatoriske arbejde, der lægger sig til partiets fem folkevalgte regionsrådsmedlemmer. 

Det skriver han på Twitter

Gruppen, som Mads Bay organisatorisk skal forankre består, blandt andre af Stinus Lindgreen (R), der netop har overtaget Sofie Carsten Nielsens mandat i Folketinget. Den tidligere politiske leder forlod partiet og Folketinget i april til fordel for en stilling hos Dansk Industri. Blandt gruppens medlemmer finder man også Thomas Rohden, Karin Friis-Bach, Kristine Kryger og Lartey Lawson. 

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00