Peter Goll ny klummeskribent på Altinget | Sundhed

INTERVIEW: Politisk kommentator og kommunikationsrådgiver Peter Goll vil i de kommende måneder løbende levere klummer til Altinget | Sundhed. Læs her, hvad du kan forvente dig fra den tidligere SF'ers pen.
Tyson W. Lyall

Jeg har en insiderviden, fordi jeg har stået side om side med interessenterne. Jeg har ikke bare stået på den anden side og spurgt: Hvad mener du?

Peter Goll
Kommunikationsrådgiver
Fakta
Peter Goll (f. 1974) er seniorrådgiver og ledende partner i kommunikationsbureauet Geelmuyden.Kiese Danmark. Han har arbejdet professionelt som kommunikationsrådgiver i mere end ti år. Han arbejder for både private og offentlige kunder og interesseorganisationer. Peter Goll har tidligere været ansat som pressesekretær for SF på Christiansborg og er uddannet fra statskundskab fra KU. I 2006 fuldførte han programmet Leading Professional Service Firms på Harvard Business School.

Kilde: Geelmuyden.Kiese
Et indblik i spillet inden for murene. Det er ifølge politisk kommentator og kommunikationsrådgiver Peter Goll, hvad læserne af Altinget | Sundhed i den kommende tid kan forvente sig af de klummer, som den tidligere SF'er vil levere ca. en gang om måneden. Første klumme bringes tirsdag den 23. august, og i den anledning har vi tegnet et mindre portræt af manden bag klummerne.

"Jeg har en insiderviden"
Peter Goll har de sidste ti år arbejdet med strategisk kommunikation og repræsenterer i sit daglige arbejde for firmaet Geelmuyden.Kiese en række forskellige aktører inden for sundhedsområdet. Netop derfor kan Altingets læsere ifølge ham selv forvente, at skriverierne vil give et indblik i sundhedsverdenen, som de fleste medier normalt ikke har adgang til.

"Jeg har en insiderviden, fordi jeg har stået side om side med interessenterne. Jeg har ikke bare stået på den anden side og spurgt: Hvad mener du? Jeg har kæmpet sammen med dem," siger Peter Goll og forklarer, hvorfor der netop bliver tale om klummeskriveri.

"Jeg er måske ikke så objektiv og nøgtern som en journalist ville være, så det bliver helt og holdent min personlige fremstilling," siger Peter Goll.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00