Thulesen-Dahl undlader at sætte udløbsår på produktivitetskrav

ØKONOMI: DF-formanden skriver nu til partimedlemmerne, at produktivitetskravet på sygehusene hurtigt skal fjernes. Men om det skal være i 2018 eller 2019, svarer han ikke på.

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fortæller ikke i brevet til medlemmerne, om partiet vil tvinge regeringen til at afskaffe produktivitetskravet allerede i 2018. 
Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fortæller ikke i brevet til medlemmerne, om partiet vil tvinge regeringen til at afskaffe produktivitetskravet allerede i 2018. Foto: /ritzau/Jens Dresling
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Produktivitetskravet skal væk – og det skal gå hurtigt. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis partiformand Kristian Thulesen Dahl i hans ugebrev til medlemmerne.

”Snart må alle da indse, at det eksisterende 2-procent-effektiviseringskrav må afgå en hurtig død,” skriver partiformanden til medlemmerne. I ugebrevet skriver partiformanden ikke, hvad ”hurtigt” vil sige.

I ugevis har debatten ellers kredset om, hvorvidt Dansk Folkeparti sammen med oppositionen vil tvinge regeringen til at afskaffe det statslige produktivitetskrav allerede i 2018.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00