Regeringen præsenterer mandag sit forslag til finansloven for 2021

FINANSLOV: Regeringen præsenterer mandag sit forslag til finansloven for 2021 og giver samtidig et indblik i de økonomiske rammer frem mod 2025. 

Det politiske efterår bliver for alvor sparket igang på mandag, når regeringen præsenterer sit forslag til finansloven for 2021. 

Det sker, når finansminister Nicolai Wammen fremlægger regeringens forslag på et pressemøde i Rentekammersalen i Finansministeriet.

Udover regeringens bud på det danske statsbudget for det kommende år fremlægger regeringen et overblik over de økonomiske og finanspolitiske rammer frem mod 2025. Det sker ved en præsentation af en opdateret Økonomisk Redegørelse af landets økonomi og økonomiske råderum. 

Det økonomiske råderum er et mål for, hvor meget plads der er til nye politiske initiativer på skatte- og udgiftsområdet frem mod 2025.

Forrige artikel Ane Halsboe: Vi sparer på reklamer, ikke på uddannelse Ane Halsboe: Vi sparer på reklamer, ikke på uddannelse Næste artikel Ugerevy: Stor uenighed om AE-analyse, debat om skoledagen og nyuddannede lærere i søgelyset Ugerevy: Stor uenighed om AE-analyse, debat om skoledagen og nyuddannede lærere i søgelyset