Jakob Engel-Schmidt får nyt job

NAVNE: Jakob Engel-Schmidt (V) tiltræder som public affairs director hos Rud Pedersen og er dermed foreløbig færdig med politik. 

Efter en turbulent tid er Jakob Engel-Schmidt (V) netop tiltrådt som public affairs director hos bureauet Rud Pedersen. Det skriver han torsdag på sin facebookprofil.

35-årige Jakob Engel-Schmidt var landsformand for Venstres Ungdom i 2009-2011 og var folketingsmedlem for Venstre fra 2013-2015 og igen fra 2016 til september 2017.

Her meddelte han, at han gik på orlov for at hellige sig en direktørstilling hos uddannelsesinstitutionen Niels Brock. I februar 2018 blev det afsløret, at han i sommeren 2017 var blevet frakendt sit kørekort for at køre bil med kokain i blodet. Han blev herefter opsagt på Niels Brock.

I sit opslag giver han udtryk for, at den efterfølgende tid har været hård:

"Da mediestormen havde lagt sig, stod jeg tilbage med meget lidt livslyst. Det skriver jeg ikke, for at I skal have ondt af mig – kritikken af min opførsel var fuldstændig på sin plads. Jeg skriver det, fordi det var situationen.

Jeg blev diagnosticeret med belastningsrelateret stress, hvilket førte til sygeorlov fra Christiansborg. Jeg havde rendt rundt med stress længe – men jeg indså ikke omfanget af problemet, og jeg har ikke været god til at bede om hjælp."

Han har det ifølge opslaget bedre og er klar til at tiltræde sit nye job som public affairs director hos Rud Pedersen:

"Da stressen havde lagt sig, blev jeg i stigende grad utålmodig efter at bruge min energi til noget konstruktivt. Jeg har været så heldig, at flere virksomheder har vist interesse for mig, men jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg netop er tiltrådt som public affairs director hos bureauet Rud Pedersen. Jeg er utrolig glad for at være blevet en del af en spændende arbejdsplads med dygtige og søde kollegaer."

Forrige artikel Mette Abildgaard: Mette Abildgaard: "Det er et kæmpestort skridt i dansk klimapolitik. Kan vi ikke lige glæde os over det?" Næste artikel S afviser at flytte børnefamilier ud af Sjælsmark S afviser at flytte børnefamilier ud af Sjælsmark