Om  
Mie Roesdahl
Christian Damholt

Roesdahl ny generalsekretær for Oxfam IBIS

Mie Roesdahl bliver fra april ny generalsekretær hos Oxfam IBIS.

Mikkel Bødker Olesen

Oxfam IBIS skal fra april have ny generalsekretær i form af Mie Roesdahl, der kommer til at afløse Vagn Berthelsen, som stopper efter 21 år, skriver Oxfam IBIS i en pressemeddelelse.

Den kommende generalsekretærs hovedopgave bliver at stå i spidsen for Oxfam IBIS’ øgede fokus på skrøbelige stater og konfliktramte områder i eksempelvis Sahel-regionen og Mellemøsten.

"Med Mie Roesdahl får vi en generalsekretær, der ud over indsigt i udviklingsarbejdet og de temaer, vi arbejder med, har erfaring fra mange typer af organisationer. Hun har erfaring med at opbygge innovative partnerskaber, og så kommer hun med et nyt blik på organisationen," siger Oxfam IBIS’ formand, Christian Damholt.

Mie Roesdahl er i dag leder af et forskningsprojekt om menneskerrettigheder og fredsopbygning på Center for Løsning af Internationale Konflikter på Københavns Universitet og Institut for Menneskerrettigheder. Tidligere har hun været afdelingsleder på Institut for Menneskerettigheder og udsendt seniorrådgiver i Udenrigsministeriet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mie Roesdahl

Grundlægger, Conducive Space for Peace, fhv. generalsekretær, Oxfam IBIS
Cand.scient.soc. i udviklingsstudier og post-kandidat studier i konflikt, menneskerettigheder og fredsopbygning

Christian Damholt

Politisk seniorrådgiver, Dansk Magisterforening
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2015), master i global politisk økonomi (University of Sussex, 2014)

0:000:00