Om  
Marlene Anna Boel
Lærke Vindahl

Danmarks Radios B&U-afdeling får ny chef

Børn & Unge-afdelingen i Danmarks Radio henter ny chef fra TV 2 Østjylland. Den afgående chef for afdelingen skifter til TV 2 Fiktion.

Michael Ellegaard

Marlene Anna Boel bliver ny chef for Danmarks Radios B&U-afdeling i Aarhus.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Hun er flermediel helt ind til benet og har stor forståelse for, at det kræver noget nyt af indholdet at indfange et dansk barn anno 2019. Det handler bl. a. om, at få børnene mere inddraget i processen og være medskabere," forklarer Signe Aggerholm, ledende redaktionschef for DR Børn og Livsstil.

Marlene Anna Boel, der er 36 år og uddannet journalist fra Journalisthøjskolen, kommer fra en stilling som indholdschef ved TV 2 Østjylland.

"Det er på mange måder et drømmejob at få lov til at arbejde med en så vigtig strategisk målgruppe og i selskab med de allerdygtigste til lige præcis at lave verdensklasse-børneindhold," siger hun.

Afgående chef til TV 2
Marlene Anna Boel overtager chefstillingen fra Lærke Vindahl, der skifter til en stilling som chefproducent hos TV 2 Fiktion ved TV 2 Danmark.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Det er en super spændende tid at komme ombord hos TV 2 Fiktion, der har markeret sig som storleverandør af fortællinger, der samler bredt og på tværs af alder," forklarer Lærke Vindahl.

Hun er uddannet i kommunikation, audiovisuel produktion og film- og tv-produktion fra universiteter i Storbritannien, hvor hun har boet i en årrække.

"Lærke er en kæmpestor kapacitet at få med på holdet hos TV 2 Fiktion. Udover hendes strategiske styrke, dejlige gemyt og store erfaring med mange genrer og formater, glæder jeg mig over Lærkes erfaringer med at tænke fiktion i varierede produktionsformer og med forskellige økonomier i spil," siger Katrine Vogelsang, fiktionschef ved TV 2.

Marlene Anna Boel og Lærke Vindahl tiltræder deres respektive stillinger i september 2019.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marlene Anna Boel

Chef, Børn, DR
Journalist (DMJX. 2007)

Lærke Vindahl

Chefproducent, TV 2 Fiktion, TV 2 Danmark
BA i kommunikation og audiovisuel produktion (London Metropolitan Uni. 2001), MA i film- og TV-produktion (National Film and Television School, Royal College of Art. 2007)

0:000:00