Om  
Oskar Herrik Nielsen

Altingets annoncedirektør stopper

Oskar Herrik Nielsen (26) stopper hos Altinget, hvor han har solgt annoncer for 100 millioner kroner. Det sker som aftalt, efter at hans virksomhed er integreret i Altinget.

Jakob Nielsen

Altinget skal have ny annoncechef, når den nuværende mand på posten, Oskar Herrik Nielsen, stopper til nytår.

Skiftet sker som led i den aftale, der blev indgået, da Altinget sidste år overtog annoncebureauet Nichehuset og gjorde det til en del af koncernen.

”Integrationen af Nichehuset er nu gennemført, og Oskar kan forlade huset med nogle imponerende resultater i bagagen,” siger Altingets konstituerede direktør, Rune Vinther Jensen.

Trods sine blot 26 år er Oskar Herrik Nielsen allerede en meget erfaren leder, der i otte år har haft ansvaret for at sælge annoncer til Altinget og andre medier.

”Det føles lidt som at flytte hjemmefra igen. Jeg har arbejdet med Altingets annonceforretning i næsten hele mit voksne liv. Jeg bliver nu ikke længere en del af Altinget – men Altinget vil altid være en del af mig,” siger Oskar Herrik Nielsen.

Har omsat for 100 millioner kroner
Siden Nichehuset blev grundlagt i 2013, er annoncemarkedet i Altinget vokset fra nul til at udgøre en tocifret procentdel af mediets omsætning. For nylig passerede det samlede annoncesalg i Altingets historie en milepæl, da det rundede 100 millioner kroner.

”Takket være Oskar Nielsens stærke sans for produktudvikling og vores mediers stærke troværdighed er vi i dag førende inden for jobannoncemarkedet, når det kommer til specialiserede ansættelser inden for det offentlige arbejdsmarked,” siger Rune Vinther Jensen.

Oskar Herrik Nielsen har selv ønsket at give stafetten videre for at afsøge nye territorier.

”Det bliver svært at sige farvel til de fantastiske medarbejdere, som hver især bærer en stor del af æren for, at vi nu er et af de største nichemedier i landet – også målt i annonceomsætning. Jeg er stolt over, at vi sammen har skabt det, som få troede kunne lade sig gøre,” siger han.

Oskar Herrik Nielsen planlægger at starte en ny virksomhed i 2020 – denne gang helt uden for reklame- og mediebranchen.

Du kan se opslaget for jobbet som annoncechef på Altinget her

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Oskar Herrik Nielsen

Selvstændig
Bordings Friskole, København og OrkesterEfterskolen, Holstebro

0:000:00