Om  
Knud Aarup

Formanden for Bedre Psykiatri trækker sig

Knud Aarup har valgt at trække sig som landsformand for Bedre Psykiatri af hensyn til sit helbred. Næstformand Mads Engholm er tiltrådt som konstitueret landsformand.

Marie Schønning Jensen

Efter to år som landsformand for Bedre Psykiatri trækker Knud Aarup sig fra posten.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse

Opsigelsen sker på baggrund af helbredsmæssige hensyn, og næstformand Mads Engholm er allerede tiltrådt som konstitueret landsformand. Han roser Knud Aarup for sit store engagement og netværk.

"Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi kommer til at savne Knuds store indsats og engagement i sagen, og vi har i foreningen haft stor glæde af Knuds viden og netværk – ikke mindst fra det socialpolitiske område. Jeg håber, at vi kan trække på hans indgående viden i vores videre arbejde," siger Mads Engholm i pressemeddelelsen.

Knud Aarup trak sig tidligere på året fra sine tillidsposter i Frivilligrådet, VISOs faglige bestyrelse og Lær for Livet.

Til oktober afholder Bedre Psykiatri et repræsentantskabsmøde, hvor en ny formand officielt skal vælges. Landsbestyrelsen peger på Mads Engholm til stillingen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Knud Aarup

Debattør, hovedbestyrelsesmedlem, Røde Kors Danmark, faglig leder, Altingets socialpolitiske netværk, fhv. direktør, Socialstyrelsen
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1981)

0:000:00