Om  
Jacob Bjerregaard

Endnu en chef hjemsendt fra Fredericia Kommune

I Fredericia Kommune er der indledt personalesager mod kommunaldirektøren og økonomichefen, der er sendt hjem på baggrund af advokatundersøgelsen og den interne afrapportering. Nu er endnu en chef hjemsendt. 

Claudia Steenhard

Charlotte Walkusch er hjemsendt i kølvandet på Fredericia Kommunes afdækningen af tvivlsomme aftaler og afregninger. Det skriver Fredericia Dagblad

Det sker i forbindelse med borgmestersagen i Fredericia Kommune, hvor en intern og ekstern afrapportering har skulle afdække forløbet med tidligere borgmester Jacob Bjerregaards nye job i Advice (som han senere takkede nej til). Du kan læse mere om sagen her

"Jeg kan oplyse, at vi har valgt at hjemsende stabschef for uddannelse, bosætning og turisme, Charlotte Walkusch. Det sker i forlængelse af arbejdet med de interne afdækninger og yderligere forhold, der vedrører hendes ansvarsområde. Da der er tale om personaleforhold,  kan vi ikke sige mere på nuværende tidspunkt," udtaler koncerndirektør Yelva Jensen til Fredericia Dagblad. 

Forholdene omkring stabschefens rolle undersøges nu, mens hun er hjemsendt.

Mange hjemsendelser
Indtil videre er tre chefer hjemsendt i forbindelse med den kommunale afrapportering. Kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe blev hjemsendt 4. januar efter beslutning i økonomiudvalget og godkendelse af byrådet. 

23. februar blev økonomi- og personalechef Tommy Abildgaard hjemsendt på beslutning af konstitueret kommunaldirektør Camilla Nowak. Det skete på baggrund af den interne afrapportering, som blandt andet har vist, at økonomistyringen ikke er sket efter reglerne.

Fredag den 19. marts blev det så Charlotte Walkusch som ligeledes blev hjemsendt på baggrund af den interne afrapportering. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Bjerregaard

Særlig rådgiver, skatteminister Jeppe Bruus (S)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2007)

0:000:00