244 nyoptaget i Blå Bog

Gads Forlag har nyoptaget 244 danskere i Blå Bog, der udkommer i dag for 106. gang. Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R) og partiformand Søren Pape Poulsen (K) er blandt de nye navne. 

Anna Gurzhiy Hougaard

I alt er 244 nye personer blevet omtalt i den nyeste udgave af Kraks Blå Bog, der udkommer i dag. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Gads Forlag.

2015-2016-udgaven indeholder i alt biografier af 8.466 personer, heraf er 40 procent af de nyoptagne kvinder.

“Vi er stolte af, at antallet af nyoptagne kvinder er så højt i år. Det er udtryk for, at udvalget af emner har været større end nogensinde,” siger redaktionschef Hanne Dal i pressemeddelelsen.

Fra den politiske verden er nye navne i Blå Bog bl.a. klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R), partiformand Søren Pape Poulsen (K), Lejres borgmester Mette Touborg (SF), borgmester i Bornholms Regionskommune, Winni Grosbøll (S) og medlem af Europa-Parlamentet Ole Christensen (S).

Blandt de mere utraditionelle titler finder man i år en parykmager, eventyrer, håndbogbinder og en cirkusprinsesse. Til fælles har de optagne, at alle har eller har haft en særlig betydning for det danske samfund.

Ud over den traditionelle fysiske udgave udkommer Kraks Blå Bog også digitalt i år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00