2. låge i Altingets fotojulekalender: På tur gennem Hundige med Venstre-talent

Efter at have gjort sig bemærket som sit partis nye værdikæmper, tog vi med Morten Dahlin på tur til Hundige. Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Morten Dahlin, medlem af Folketinget for Venstre og partiets indfødsrets-, integrationsydelses- og ungeindsatsordfører. Fotograferet 12. februar 2021.

Morten Dahlin bliver i starten af året portrætteret i Altinget Magasin. Han har markeret sig som Venstres nye værdikæmper, hvilket blandt andet skete på et pressemøde om partiets integrationspolitik efter Inger Støjbergs exit. Emma Qvirin Holst interviewer den unge politiker, hvor vi møder ham på Christiansborg. Her taler Morten Dahlin meget om sin hjemby Hundige, og vi aftaler derfor endnu et møde der.

Altingets foto-julekalender 2021

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået. Vi kommer forbi fornemme besøg fra udlandet, unge politiske talenter, efterårets valg og selvfølgelig et år, som har været præget af corona.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, og der åbnes en ny låge hver dag på Altinget.dk.

Vi mødes på Hundige Station. Han peger ud mod biblioteket, hvor han har læst Anders Fogh Rasmussens bog ”Fra socialstat til minimalstat”, der har været en stor inspirationskilde. Det er en solrig, råkold februar-dag, og vi tager en tur gennem Hundige, hvor han har haft og stadig har sin dagligdag. For eksempel kommer vi forbi Bilka i Waves, hvor Morten har arbejdet som indkøbsvognsskubber.

Du kan læse interviewet med Morten Dahlin her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Dahlin

Minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde (V), MF
HA (kom.) (CBS 2012)

0:000:00