21. låge i Altingets fotojulekalender: Bockwurst, Schnitzel und Schweinshaxe

Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Bockwurst, Schnitzel und Schweinshaxe.

Det var på menuen, da Dansk Metal inviterede til tysk valgaften i hovedkvarteret i Sydhavnen 26. september. Valget blev udover den tyske mad markeret med flag, tv-transmission fra både danske og tyske kanaler og oplæg med den forhenværende tyske ambassadør Friis Arne Petersen, som satte de fremmødte ind i den aktuelle politiske situation i Tyskland.

Altingets foto-julekalender 2021

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået. Vi kommer forbi fornemme besøg fra udlandet, unge politiske talenter, efterårets valg og selvfølgelig et år, som har været præget af corona.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, og der åbnes en ny låge hver dag på Altinget.dk.

Vi ved nu at trafiklys-koalitionen kommer til at præge Tyskland de kommende år med Olaf Schultz som kansler. For Dansk Metal, der er afhængig af deres medlemmer, der igen er afhængige af, hvordan handlen går med tyskland, er det derfor nærliggende at afholde et sådant arrangement.

"Vi har det sjovt med at få noget tysk mad, samtidig med at vi bliver klogere," sagde Dansk Metals formand, Claus Jensen, der også deltog og så arrangementet som en slags efteruddannelse.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Jensen

Forbundsformand, Dansk Metal, formand, CO-industri, bestyrelsesformand, Arbejdernes Landsbank, formand, Industriansatte i Norden, forretningsudvalgsmedlem, FH
plade- og konstruktionssmed (Odense Staalskibsværft 1985)

0:000:00