Om  
Hans Christian Kromann

DR Nyheder udnævner chef for digitale redaktioner

DR Nyheder samler alle digitale redaktioner under én chef. Hans Christian Kromann vil i sin nye stilling særligt have fokus på at nå ud til de unge. 

Kiki Qvistgaard

Hans Christian Kromann rykker fra en stilling som redaktør for DRs webdok-format til en nyoprettet stilling som redaktionschef for DR Nyheder Digital. 

Det skriver DR i en pressemeddelelse

"DR Nyheder laver noget af det bedste og flotteste fjernsyn i Danmark, og det skal vi også på nettet. Vi kommer blandt andet til at fokusere mere på længere formater, der kan nå ud over rampen og især ramme de unge, der normalt ikke kommer i nærheden af dr.dk,” siger Hans Christian Kromann, der skal stå i spidsen for en redaktion, der samler web-TV, sociale medier, webdokumentarer og den visuelle redaktion i én enhed. 

33-årige Hans Christian Kromann er uddannet cand.comm. fra RUC. Han har været i DR siden 2013 som blandt andet reporter og forsideredaktør og senest som web-dokumentar-redaktør.

Det er da også Hans Christians Kromanns erfaring med webformatet og redaktørrollen, der ligger til grund for, at valget er faldet på netop ham. 

"Ambitionen med at samle en række af vores digitale redaktioner under én chef er i høj grad at opnå endnu større gennemslagskraft for vores journalistik, sikre en stærk redaktionel linje og satse på kvalitet alle steder. Det er evner, som Hans Christian Kromann allerede som redaktør har bevist, at han besidder,” siger nyhedschef Thomas Falbe.

Hans Christian Kromann tiltræder stillingen 1. november.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hans Christian Kromann

Redaktionschef, TV 2 Fyn
cand.comm. (Roskilde Uni. 2011)









0:000:00