Om  
Anders Krab-Johansen

Anders Krab-Johansen overtager direktørstolen hos BTMX

1. december tiltræder fhv. Børsen-direktør Anders Krab-Johansen ikke bare som adm. direktør for Berlingske Media, men også for BTMX.

Kiki Qvistgaard

BTMX-direktør Thomas Raun fratræder sin stilling og erstattes af Anders Krab-Johansen.

Det skriver MediaWatch.

Anders Krab-Johansen tiltræder 1. december som ny direktør for Berlingske Media, men får altså også titel af direktør for BTMX.

Det sker, fordi administrerende direktør for BTMX Thomas Raun forlader posten til fordel for en topstilling hos Flying Tiger. Han har været direktør for BTMX, siden BT og Metroxpress fusionerede i begyndelsen af året, men følger nu efter Mette Maix, der tidligere i år skiftede posten som topchef for Berlingske ud med en direktørstilling hos netop Flying Tiger.

"Jeg stopper, fordi jeg mener, at timingen er rigtig i forhold til, at jeg har været 20 år i mediebranchen, og jeg kan mærke, at jeg har behov for at prøve noget nyt. Og så giver det mening, at når der kommer en stærk spiller som Anders Krab-Johansen ind i Berlingske, så er jeg tryg ved, at han kan drive BTMX videre," siger Thomas Raun til MediaWatch.

Thomas Raun startede sin karriere på MetroXpress tilbage i 2001 og avancerede til salgsdirektør i 2006. Han har haft ansvaret for koncernens salg i USA, Canada og Asien og blev international salgsdirektør i Metro i 2010.

Annoncedirektør takker af
Foruden den administerende direktør stopper også Henning Andersen som annoncedirektør hos Berlingske.

Annonceafdelingerne hos Berlingske Media og BTMX lægges sammen, og i den forbindelse ryger 15 stillinger. Samtidig samles annoncesalget under Kenneth Madsen, der er salgsdirektør hos BTMX.

"Jeg vil gerne takke Henning og Thomas for indsatsen i vores fælles projekt. Henning har været en del af Berlingske Media i 32 år, og Thomas har 16 år på bagen i selskaberne bag MX og BTMX. Begge har været meget vigtige bidragydere og kulturbærere i vores virksomhed, og de ønskes held og lykke fremover," udtaler Frits Campagne, konstitueret adm. direktør for Berlingske Media, ifølge MediaWatch i en intern meddelese.

1. juni i år blev det meldt ud, at Anders Krab-Johansen forlader posten som direktør og chefredaktør for dagbladet Børsen til fordel for jobbet som direktør hos Berlingske Media. 

Hans tidligere stilling på Børsen overtages 2. januar 2018 af Bjarne Corydon, forhenværende socialdemokratisk finansminister.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Krab-Johansen

Koncernchef og udgiver, Berlingske Media
journalist (Columbia Uni. 1994), cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1995)

0:000:00