Om  
Kjeld Gosvig-Jensen

Finans Danmark får ny juridisk direktør

Kjeld Gosvig-Jensen starter som ny juridisk direktør i Finans Danmark.

Katja Holm

Finans Danmark får ny juridisk direktør. Det bliver Kjeld Gosvig-Jensen, og han tiltræder jobbet 1. juli. Det skriver Finans Danmark i en pressemeddelelse.

Kjeld Gosvig-Jensen kommer senest fra en stilling som juridisk direktør i Arbejdernes Landsbank og har arbejdet med finansiel lovgivning i 35 år. Kjeld Gosvig-Jensen indtræder i Finans Danmarks ledergruppe og refererer til viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen.

“Jeg ser frem til arbejdet med hele sektoren gennem Finans Danmark. Den finansielle sektor er en af de mest regulerede, og det giver store udfordringer for både små og store institutter. Jeg glæder mig til at hjælpe alle medlemmer med at sikre de bedst mulige rammebetingelser. Det kræver indsigt i både jura og bankdrift, og jeg glæder mig til at bidrage,” lyder det fra Kjeld Gosvig-Jensen i pressemeddelelsen. 

Ane Arnth Jensen ser også frem til samarbejdet.

“Det er en faglig tung kapacitet, som vi nu får ind i Finans Danmark i spidsen for vores juridiske afdeling. Hele huset såvel som vores medlemmer kan se frem til at nyde godt af Kjelds store juridiske ekspertise,” lyder det fra viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen.

Kjeld Gosvig-Jensen startede i Arbejdernes Landsbank i 1983 som jurist på kreditkontoret. Herefter fulgte stillingerne som souschef og senere chef for det juridiske kontor. I 1996 fik Kjeld stillingen som juridisk chef for den juridiske afdeling samt inkassoafdelingen. I 2002 blev Kjeld udnævnt som juridisk direktør og blev medlem af bankens ledelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kjeld Gosvig-Jensen

Juridisk direktør, Finans Danmark
cand.jur.









0:000:00