Om  
Susanne Dahl
Alfred Josefsen

Unicef Danmark får ny direktør for partnerskab og samarbejde

Susanne Dahl indtræder i Unicefs direktion og får ansvar for udvikling af partnerskaber. 

Linnea Molbech Sabri

Unicef får nyt direktionsmedlem i form af Susanne Dahl. 

Det oplyser Unicef i en pressemeddelelse. 

Susanne Dahl får den officielle titel director of business development and partnerships og kommer til at have ansvaret for udvikling af partnerskaber og samarbejde med blandt andet fonde og donorer. Hun udtaler om sine kommende opgaver: 

"Min kerneopgave bliver at bidrage til, at Unicef Danmark indfrier de tre Børnemål, som Unicef har gjort til særligt strategiske indsatsområder: At 750.000 børn, særligt piger og børn på flugt, får en god undervisning, at 1,5 millioner børn kommer godt igennem livets første 1.000 dage, og at 500.000 børn ramt af naturkatastrofer, krige og konflikter får livreddende nødhjælp." 

Susanne Dahl har tidligere arbejdet for blandt andet Bikubenfonden og Egmont Fonden samt været udviklingskonsulent på etableringen af Fondenes Videnscenter. Bestyrelsesformand i Unicef Danmark, Alfred Josefsen, glæder sig over ansættelsen og henviser til Susanne Dahls erfaring: 

”Fondenes stigende globale engagement er helt afgørende for, at vi kan indfri Unicefs ambitiøse mål for udsatte børn verden over. Det kræver en enorm indsigt i deres arbejde, og derfor er vi glade for at have en kapacitet af Susanne Dahls kaliber med på holdet."

Med sin tiltræden bliver Susanne Dahl fjerde medlem af direktionen, der ellers består af Unicef Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen, kommunikationsdirektør Line Grove Hermansen og Mette Dyhr, der er nyudnævnt ansvarlig for virksomhedspartnerskaber.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Susanne Dahl

Generalsekretær, Unicef
Master of Leadership & Innovation (Aarhus Uni. 2014)

Alfred Josefsen

Ledelsesrådgiver, foredragsholder, adjungeret professor, bestyrelsesformand, Krogerup Højskole, Aurion, LAIKA, medlem af bestyrelsen, Folkemødet, Psykiatrifonden
HA (Handelshøjskolen i Aarhus 1981), cand.merc. (Handelshøjskolen i København 1985)

0:000:00