Om  
Mille Klink

Kommunikationsbureauet Advice får ny direktør

Mille Klink er ny administrerende direktør i kommunikationsbureauet Advice, da Espen Hjøllund er trådt tilbage efter 12 år.

Peter Bjørnbak Hansen

Kommunikations- og reklamebureauet Advice har forfremmet Mille Klink til administerende direktør, efter at Espen Hjøllund, som har haft posten i 12 år, er trådt tilbage.

Det skriver Bureaubiz.

Mille Klink kommer fra en stilling som underdirektør for bureauets største forretningsområde, 'Branding og marketing', og skal nu stå i spidsen for hele virksomheden, som har eksisteret siden 1992.

"Jeg indtager ikke stolen med en stor forandringsagenda. Vi har så meget, der fungerer godt, og som vi skal bygge videre på. Men det betyder på ingen måde, at jeg ikke har store ambitioner for Advice," siger hun.

Espen Hjøllund forlader ikke Advice, selv om han nu træder tilbage som direktør. Han skal i stedet 'fokusere mere på den langsigtede strategiske udvikling', mens Mille Klink skal stå for den daglige ledelse.

Forklaringen skal delvist findes på familiefronten. Espen Hjøllund er flyttet til Mols, hvor hans hustru har startet et konference- og kultursted.

"Vi åbnede i maj, og det har været en kæmpe succes, og det kræver så meget af min kone, at det ikke er foreneligt med, at jeg har et CEO-job i København. Samtidig har bestyrelsen ønsket, at vi skal lægge flere kræfter i det langsigtede strategiske arbejde."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mille Klink

Adm. direktør, Advice
Kandidat, Corporate communication (Aarhus Uni. 2008), bachelor, Kommunikation, engelsk og politisk kommunikation (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00