3F-sekretariatsleder stopper efter afsløringer af hårdt arbejdsmiljø

Afsløringer af et hårdt arbejdsmiljø og stresssygemeldinger i landets største forbund leder nu til, at en sekretariatsleder i 3F fratræder sin stilling.

3F's fungerende formand, Tina Christensen, briefer pressen efter Per Christensens afgang. 
3F's fungerende formand, Tina Christensen, briefer pressen efter Per Christensens afgang. Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Laura Bejder Jensen

Afsløringer af en række sygemeldinger og et hårdt arbejdsmiljø i Sekretariatet for Organisationsudvikling får konsekvenser for en sekretariatsleder i 3F. 

Det oplyser 3F i en skriftlig meddelelse til Politiken

Tidligere på ugen blev det besluttet, at sekretariatslederen fratræder sin stilling, og at en ny leder skal findes hurtigst muligt.

Sekretariatslederen var allerede i 2018 involveret i en alvorlig mobbesag. På trods af sagen fortsatte han i forbundet. Senere fik han også ledelsesansvar. 

3F's fungerende formand, Tina Christensen, beklager sagen, men understreger, at det har høj prioritet at løse problemerne med arbejdsmiljøet.

"Jeg er ked af, at det ikke er lykkedes for os at få arbejdsmiljøet i SOU på plads endnu. Det har allerede været en længere proces, og den bliver ved, indtil vi er i mål," siger Tina Christensen til Politiken.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00