Om  
Steen M. Andersen

Afgående Unicef-generalsekretær fortsætter i konsulenthus

Steen M. Andersen, afgående generalsekretær i Unicef, indtræder som medlem af Advisory Boardet hos konsulenthuset Märk Cph.

Den 1. september overtager Karen Hækkerup posten som generalsekretær for Unicef fra Steen M. Andersen. Han fortsætter i stedet som aktiv i Advisory Boardet hos konsulenthuset Märk Cph.

Det skriver konsulenthuset i en pressemeddelelse.

Märk Cph har til formål at hjælpe danske virksomheder med at etablere konkrete handlingsplaner med udgangspunkt i bæredygtighed, samfundsansvar og kommerciel forretningsstrategi.

Med det store fokus på bæredygtighed og samfundsansvar ligger de nye opgaver i forlængelse af det arbejde, Steen M. Andersen har lagt i Unicef de sidste 24 år.

"Jeg glæder mig meget til at kunne følge op på den bæredygtige kurs, som jeg i mange år har sat for Unicef og senest på VL Døgnet i år, hvor vi satte fokus FN's verdensmål. Märk har den helt rigtige værktøjskasse til at hjælpe virksomhederne i mål med deres ønsker – og det tiltaler mig rigtigt meget," udtaler Steen M. Andersen.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Steen M. Andersen

Direktør, FCG Global Goals, rådgiver, Steen Andersen Consult, bestyrelsesformand, Bryd Tavsheden og Influenter A/S, næstformand, Gerlev Idrætshøjskole
cand.mag. i historie og engelsk (Københavns Uni. 1982)

0:000:00