Alternativet får ny partiledelse

SVINGDØR: Alternativet har onsdag aften foretaget flere udskiftninger i partiledelsen. Partiet har blandt andet fået ny forperson og næstforpersoner. 

Alternativets hovedbestyrelse har onsdag aften valgt Poul Brandrup som ny forperson.

Det sker, efter at Michael Jellesmark har valgt at trække sig fra hovedbestyrelsen af personlige årsager.

Det skriver Alternativet i en pressemeddelelse. 

Men formandsskiftet er blot en af de ændringer, som Alternativets hovedbestyrelse har foretaget.

Anne-Marie Gertsen og Vilhelm Stamp Nordahl er nemlig blevet valgt som nye næstforpersoner i hovedbestyrelsen, og Torben Petersen Nicolaisen er blevet valgt som ny kasserer. 

Forperson trækker sig af personlige årsager
Michael Jellesmark blev valgt som forperson for Alternativet på partiets landsmøde sidste år, men må nu forlade posten af personlige årsager.

"Jeg har nydt at sidde for bordenden og har virkelig elsket at lære så mange af vores medlemmer at kende, som det har været mig muligt at nå i den forgangne tid. Desværre er jeg af personlige årsager nødt til at trække mig fra posten. Dette gør jeg i en forvisning om, at der er andre, der er klar til at fortsætte det arbejde, jeg har påbegyndt,” siger Michael F. Jellesmark i pressemeddelelsen. 

Ny forperson glæder sig til opgaven
Alternativets nye forperson, 70-årige Poul Brandrup er til daglig selvstændig konsulent og folkepensionist. Han har tidligere arbejdet med international politik, både i Danmark og udlandet. 

"Jeg glæder mig til opgaven, selvom det er på en lidt ærgerlig baggrund,” udtaler Poul Brandrup i pressemeddelelsen. 

Poul Brandrup har været en del af Alternativet siden 2015. 

Forrige artikel Mai Mercado i nyt Altinget-magasin: Mai Mercado i nyt Altinget-magasin: "Der er mange, der spørger, om jeg ikke lige kan hilse hende Britta" Næste artikel Topstyring får DF'ere til at smutte i protest Topstyring får DF'ere til at smutte i protest