Altinget byder tre nye ansigter velkommen i det faste skribentkorps

Fremover vil Altingets læsere få glæde af tankevækkende kommentarer fra Christian Groes, Astrid Johanne Høg og Emilie Haug Rasch, der alle tre indtræder i Altingets faste skribentkorps.

De tre nye kommentarskribenter har markeret sig i debatten om arbejdsmarked, velfærd, ligestilling og etik. 
De tre nye kommentarskribenter har markeret sig i debatten om arbejdsmarked, velfærd, ligestilling og etik. Foto: Arthur J. Cammelbeeck (foto af Christian Groes)
Katja Gregers Brock

Altinget har fået tre nye kommentarskribenter. Du kan møde dem her og læse deres klummer på Altingets debatsider. 

 

Astrid Johanne HøgAstrid Johanne Høg (f. 1992) er journalist og vært på 24syvs nyheds- og debatprogram Blåt Bælte. Hun er tidligere kulturjournalist på mediet Kontrast og har i en årrække arbejdet som kommunikationsmedarbejder for Nye Borgerlige. Astrid Johanne Høg uddannet i dansk fra Københavns Universitet. Læs hendes seneste indlæg til Altinget her.

Emilie Haug RaschEmilie Haug Rasch (f. 1991) er sygeplejerske på Bisbebjerg Hospital og regionsrådsmedlem for Enhedslisten i Region Hovedstaden. Hun har på det seneste markeret sig i debatten om sundhedsvæsenet, trepartsforhandlingerne og unges politiske deltagelse. Læs hendes seneste til Altinget indlæg her.

Christian GroesChristian Groes (f. 1974) er antropolog, kønsforsker og ph.d. og har de seneste år markeret sig i debatten om køn, seksualitet, ligestilling og magt. Særligt blandede Groes sig i debatten om #metoo, blandt andet med sin bog, Da MeToo ramte manden. Groes er tilknyttet Center for Køn, Magt og Mangfoldighed på Roskilde Universitet og har blandt andet forsket i sugardating i Danmark. Læs hans seneste indlæg til Altinget her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Groes

Antropolog, forfatter, forsker og foredragsholder
ph.d. (Københavns Uni. 2010), cand.scient.anth. (Københavns Uni. 2002)

Astrid Johanne Høg

Radiovært, 24syv
cand.mag. i dansk med tilvalg i statskundskab (Københavns Uni. 2021)

Emilie Haug Rasch

Regionsrådsmedlem (Ø), Region Hovedstaden, sygeplejerske, Bispebjerg Hospital
sygeplejerske (Københavns Professionshøjskole 2020)

0:000:00