Altinget lancerer undervisningsforløb med Djøf

KURSER: Altinget og Djøf indgår nyt samarbejde om udbud af faglige kurser. Forløbene skal styrke embedsværkets og erhvervslivets redskaber til at lede og udvikle den offentlige og private sektor.

Cirkulær økonomi, ledelse og EU-ret.

Der bliver noget for enhver smag, når Altinget indgår et nyt samarbejde med Djøf om undervisningsforløb for private og offentligt ansatte.

”I snart 20 år har Altinget lavet uafhængig politisk journalistik med fokus på væsentlighed, indsigt og perspektiv. Samarbejdet med Djøf bygger videre på dette, når vi inviterer vores læsere til at tage kursusforløb, der styrker deres kompetencer til at lede og udvikle den offentlige og private sektor,” siger Anders Havelund Krøyer, direktør i Altinget Arena.

Altinget og Djøf ser derfor en fælles mission i at give ansatte i det offentlige og i det private erhvervsliv flere kompetencer og redskaber til at tage del i den udvikling, der foregår i samfundet.

”Djøf og Altinget er to ambitiøse organisationer, som begge arbejder for en dygtig og fremtidsorienteret offentlig og privat sektor. Vi glæder os til samarbejdet med Altinget – og ikke mindst at tilbyde nye kompetenceudviklingsforløb til ledere og specialister, som vi vil udvikle i fællesskab,” siger Lena Meyer-Karlsen, der er chef for Djøfs kurser og uddannelser.

Første kursus i januar
Forløbenes emner spænder bredt, men fælles for kurserne er, at de med faglig sparring og konkrete cases sætter fokus på problemstillinger, som både ansatte i det offentliges embedsværk og private virksomheder oplever i deres daglige arbejde.

I forvejen samarbejder Altinget med Københavns Universitet, Innovation Lab, The Stanford Center for Professional Development, Operate og DareDisrupt om udvikling af kurser og masterclasses med fokus på alt fra public affairs til dataledelse.

Partnerskabsgruppen udvides nu med Djøf, med hvem foreløbig fem kurser er datosat.

Første kursus løber af stablen i januar 2020. Over to dage fokuserer det på at give offentlige ledere metoder til at gentænke deres ledelsesstil, så organisationen får mindre hierarki og bliver mere selvledende.

Du kan læse mere om Altingets og Djøfs kurser lige her, eller se, hvilke andre kurser Altinget tilbyder, her.

Forrige artikel Josephine Fock vil være leder for Alternativet Josephine Fock vil være leder for Alternativet Næste artikel Forhandlingsparter inden sættemøde om OK20: Det bliver hårde forhandlinger Forhandlingsparter inden sættemøde om OK20: Det bliver hårde forhandlinger