Altinget præsenterer tre nye skarpe debattører

DEBATNYT: Altinget kan præsentere tre nye, faste skribenter, som hver måned vil bidrage med deres perspektiv på dansk politik. 

På Altinget bestræber vi os på at være objektive og favne bredt i vores journalistiske dækning såvel som i vores debatunivers.

Det skal naturligvis afspejle sig i de faste skribenter, som dagligt bidrager med knivskarpe kommentarer om dansk politik i går, i dag og i fremtiden. 

Derfor er debatredaktionen også glad for at offentliggøre et nyt trekløver, som vil styrke vores allerede stærke korps af skribenter. 

Mød de nye skribenter her:

Nikolaj Saadat (født 1995) er stud.scient.pol. ved Københavns Universitet. Han har tidligere arbejdet som student for blandt andre DI og Socialdemokratiet, som han også er medlem af. 

Nina Groes (født 1978) er iværksætter og står blandt andet bag foreningen Divers og projektet Boss Ladies. Gennem tre år var hun direktør for Kvinfo, som hun forlod i 2017. 

Signe Bøgevald Hansen (født 1998) er formand for Liberal Alliances Ungdom.

Se nærmere på vores faste korps af skribenter her

Forrige artikel Skanderborgs borgmester går af Skanderborgs borgmester går af Næste artikel Alternativet er ude af forhandlingerne om sundhedsreformen Alternativet er ude af forhandlingerne om sundhedsreformen