Altinget.dk køber nyhedsbrev af Ingeniøren

OM OS: Netavisen Altinget.dk har købt nyhedsbrevet 'Teknologisk Indsigt' af Mediehuset Ingeniøren A/S.
Redaktionen

Ingeniøren har i halvandet år udgivet Teknologisk Indsigt, der fokuserer på faglige miljø- og klimaløsninger i kommunerne og især henvender sig til tekniske chefer og rådgivere. Men fra årsskiftet vil Altinget.dk stå for udgivelsen.

Det glæder Mette Rosendahl, direktør for Altinget.dk:

"Udgivelsen af Teknologisk Indsigt er en spændende udfordring for Altinget.dk. Nu udvider vi paletten fra den politiske journalistik til også at skrive om mere faglige og tekniske emner. Det ser vi meget frem til," siger hun og understreger, at læserne af 'Teknologisk Indsigt' kan forvente, at nyhedsbrevet fortsat vil leve op til den høje journalistiske standard, som både kendetegner Altinget.dk og Ingeniøren.

Arne R. Steinmark, adm. direktør for Ingeniøren, siger:

"Teknologisk Indsigt er et innovativt og redaktionelt vellykket onlinemedie rettet mod nichernes niche. Mediehuset Ingeniøren er i færd med at justere sin strategi og koncentrere sin indsats, hvor det fokuserer på større og mere slagkraftige enheder. Et lille projekt som Teknologisk Indsigt harmonerer mindre godt med denne retning. Vi tror på, at nyhedsbrevet fortsat vil trives og udvikle sig i sine nye omgivelser hos Altinget, som vi ønsker al mulig held og lykke hermed."

Teknologisk Indsigt er et abonnementsbetalt nyhedsbrev, som udkommer flere gange om ugen til en højt specialiseret målgruppe. Det er samme forretningsmodel, som Altinget.dk benytter til at udgive 14 fagportaler med fokus på forskellige politiske områder.

Altinget.dk udgiver allerede i dag Altinget | Miljø og Altinget | Energi og Klima.

Mette Rosendahl mener, at Teknologisk Indsigt vil fungere som et godt supplement til disse portaler:

"Altingets portaler giver indsigt i de politiske beslutninger på området, mens Teknologisk Indsigt giver den faglige debat om, hvordan beslutningerne bedst muligt føres ud i livet. Vi vil gøre os umage for at dække begge områder med relevante og nyttige nyhedsbreve," siger hun.

Teknologisk Indsigt er hovedsagligt blevet skrevet af journalist Klaus Ulrik Mortensen, som også frem over vil være redaktør af nyhedsbrevet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Rosendahl

Udviklingsdirektør, Teknologiens Mediehus
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2007)

0:000:00