Anders Krab-Johansen ny chef for Børsen

6. december 2010 kl. 15:03
NYT JOB: Chefredaktør og adm. direktør Leif Beck Fallesen har valgt at takke af og overlader pr. 1. januar 2011 posten til Krab-Johansen.
| Flere

Den nye ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for Dagbladet Børsen A/S, Anders Krab-Johansen, kommer fra en stilling som redaktionschef for TV 2 News.

Han er 43 år og har arbejdet som journalist og chef ved tv, radio, aviser og nyhedsbureau - herunder i alt otte år for Børsen, som journalist, EU-korrespondent i Bruxelles og politisk redaktør.

Han er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet i 1995 og journalist fra Columbia University i New York, 1994.

Leif Beck Fallesen har arbejdet for Bonnier siden 1984. Udnævnelsen af Anders Krab-Johansen sker efter, at Leif Beck Fallesen har valgt at trække sig som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for bladhuset:

"Jeg har været utrolig glad for Børsen, som har alle muligheder for at blive den første danske avis, der lykkes med en digital forretningsmodel. Jeg har ingen planer om at gå på pension, men skal jeg nå at arbejde med andre opgaver, så er det tiden at forlade Børsen. Et generationsskifte er altid sundt for en virksomhed, og jeg er meget tryg ved at overlade dagbladet Børsen til Anders Krab-Johansen," siger den afgående chef til sin egen avis.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK