Andreas Hemmeth
(Foto: kochrecords)

Andreas Hemmeth ny pressechef for R

18. september 2013 kl. 8:37
NYT JOB: Lars Bøgeskov stopper som pressechef i Radikale Venstre. Ny fungerende pressechef bliver Andreas Hemmeth.
| Flere

Radikale Venstre rykker rundt på rådgiverne og får samtidig ny fungerende pressechef.

Lars Bøgeskov, som i juni blev ny pressechef for Radikale Venstre, stopper. Andreas Hemmeth bliver ny fungerende pressechef.

Andreas Hemmeth har pt. orlov fra en stilling som særlig rådgiver og pressechef i Kulturministeriet frem til 1. januar 2014

Asbjørn Haugstrup bliver vikariernde særlig rådgiver for Margrethe Vestager i Økonomi- og Indenrigsministeriet, mens Henrik Kjerrumgaard er sygemeldt. Han har hidtil været særlig rådgiver for Martin Lidegaard i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet.

 

Dokumentaion

Andreas Bang Hemmeth har en bachelor i business administration og en kandidat i journalistik fra Roskilde Universitet. Han har tidligere været presseansvarlig for Radikale Venstres Folketingsgruppe. Han er også kendt som DJ Encore, prisvindende sangskriver, musikproducer og musiker.

Asbjørn Haugstrup har været direktør og partner i Rostra Kommunikation og har siden 1994 arbejdet med politik og kommunikation, blandt andet 11 år i konsulentbranchen. Han har tidligere været kampagneleder og medlemssekretær for Radikale Venstre i Folketinget og i Europa-Parlamentet.

Lars Bøgeskov
er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i 1994 og har siden arbejdet ved Politiken og som pressechef ved Københavns Kommune. Inden han blev ansat som pressechef, var han særlig rådgiver for udviklingsminister Christian Friis Bach (R).

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK