Om  
Bodil Nordestgaard Ismiris
Svend Askær

Bodil Nordestgaard Ismiris tiltræder topposten i Ledernes Hovedorganisation

1. juni tiltræder Bodil Nordestgaard Ismiris sin nye stilling som administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation.

Claudia Steenhard

I marts blev Bodil Nordestgaard Ismiris udpeget til rollen som administrerende direktør af Ledernes Hovedorganisation af den øverste bestyrelse. I dag tiltræder hun i den nye stilling. 

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse. 

"Det er med stor ydmyghed, men også spænding og glæde, at jeg har takket ja til at stå i spidsen for Danmarks største interesseorganisation for ledere med næsten 130.000 medlemmer," siger Bodil Nordestgaard Ismiris.

Med virkning fra 1. juni skifter Bodil Nordestgaard titlen 'viceadminstrerende direktør' ud med 'administrerende direktør'. Hun har været ansat i Ledernes Hovedorganisation siden 2004. 

Bestyrelsesformand Svend Askær er begejstret for Bodil Nordestgaard Ismiris' start i organisationen:

"Bodil er ambitiøs og visionær, og så har hun en helt afgørende evne som topleder. Hun er både utålmodig og vedholdende på samme tid; utålmodig i forhold til at få tingene til at ske, og vedholdende, idet hun samtidig evner at følge op," siger Svend Askær. 

Bodil Nordestgaard Ismiris er desuden bestyrelsesmedlem i PFA og en del af repræsentantskabet hos ATP. Hun er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bodil Nordestgaard Ismiris

Adm. direktør, Lederne, næstformand i besyrelsen, PFA, i repræsentantskabet for ATP
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1999)

Svend Askær

Fhv. formand, Lederne, fhv. formand for PFA (1999-2016)
cand.jur. (Aarhus Uni. 1977)

0:000:00