Børsen-redaktør ny pressechef for Socialdemokraterne

NAVNE: Børsens politiske redaktør Mads Brandstrup bliver ny pressechef for Socialdemokraterne. 

Socialdemokraterne får ny pressechef.
Socialdemokraterne får ny pressechef.Foto: Socialdemokraterne Flickr
Anne Justesen

Mads Brandstrup Socialdemokratiet har fundet ny pressechef. 

Partiet har ansat Børsens politiske redaktør Mads Brandstrup i stillingen.

Han overtager posten fra Martin Justesen, der indtil nu har fungeret som både pressechef og souschef. Martin Justesen fortsætter som souschef og skal fremover varetage en række langsigtede strategiske projekter med reference til S-formand Mette Frederiksens særlige rådgiver Martin Rossen. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse. 

Mads Brandstrup siger om sin nye stilling:

"Efter snart ti år på Christiansborg i observatørens rolle har jeg haft et stadig større ønske om at træde helt ind på den politiske arena og tage medansvar for at løse problemerne," siger han i en pressmeddelelse og fortsætter:

"Derfor var det nok en stor – men ikke svær – beslutning at blive en del af det socialdemokratiske hold. Dansk politik defineres i disse år i høj grad af, hvem vælgerne oplever som troværdige ledere, der tager danskernes bekymringer alvorligt. Efter min opfattelse besvarer ingen dansk politiker dette krav bedre end Mette Frederiksen."

Mads Brandstrup har været politisk redaktør på Børsen siden 2012. Inden da har han været journalist på blandt andet Politiken og TV 2. 

Socialdemokratiet oplyser, at den administrative ledelse på Christiansborg nu består af: stabschef Martin Rossen, souschef Martin Justesen, chef for politisk afdeling Thor Möger Pedersen, pressechef Mads Brandstrup, taleskriver Peter Strauss, partisekretæren (pt. Lars Midtiby), personlig assistent Sara Vad Sørensen og chef for service og administration Gitte Bauer. 

Mads Brandstrup tiltræder stillingen snarest muligt.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Brandstrup

Direktør for kommunikation og public affairs, SAS
journalist (DJH 2004)

0:000:00