Om  
Charlotte Ludvigsen

Borgmester sprang vaccinekø over i Nuuk: Nu undskylder hun

Sermersooq-borgmester Charlotte Ludvigsen (IA) erkender, at hun fik særbehandling i vaccinekø og undskylder, at hun sprang køen over. 

Det er selvfølgelig ikke meningen, at jeg skal have bedre behandling end andre borgere i landet, skriver Charlotte Ludvigsen. 
Det er selvfølgelig ikke meningen, at jeg skal have bedre behandling end andre borgere i landet, skriver Charlotte Ludvigsen. Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix
Shani Hannah Shalom

Da Sermersooq-borgmester Charlotte Ludvigsen (IA) 22. juli troppede op for at blive vaccineret i Nuuk, fik hun særbehandling. Det erkender hun nu og undskylder samtidig, skriver Sermitsiaq

På dagen var der lang kø til vaccinerne i Nuuk og samtidig dårligt vejr. Charlotte Ludvigsen fik dog sin vaccine mod coronavirus og undgik køen. 

"Det er selvfølgelig ikke meningen, at jeg skal have bedre behandling end andre borgere i landet, der for vil jeg meget gerne sige undskyld for hele forløbet. Jeg burde ikke have sprunget køen over, og jeg beklager den måde, jeg handlede på," skriver Charlotte Ludvigsen i et skriftligt svar til Sermitsiaq.

Mediet skriver desuden, at borgmesteren mødte op ved vaccinationsstedet sammen med to embedsmænd, som også sprang køen over. Ifølge borgmesteren var de to embedsmænd særligt udsatte medarbejdere, der var berettiget til at komme foran i køen.

Borgmesteren undskylder i et opslag på Facebook:

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Charlotte Ludvigsen

Borgmester, Nuuk (IA)

0:000:00