Om  
Jørn Pedersen

Borgmester træder ind i overvågningsvirksomhed

Jørn Pedersen (V), borgmester i Kolding Kommune, er udpeget til bestyrelsesformand i CCTV Nordic, der leverer løsninger inden for kameraovervågning.

Marie Schønning Jensen

Når Jørn Pedersen 1. januar 2022 ikke længere er borgmester i Kolding, bliver det blandt andet virksomheden CCTV Nordic, der kommer til at optage hans tid.

Det oplyser han selv på Facebook. 

Jørn Pedersen er nemlig udpeget til bestyrelsesformand for CCTV Nordic, der udvikler systemer til kameraovervågning. 

Fra direktøren af CCTV Nordic, Jesper Dybdahl, lyder det, at virksomheden i højere grad begynder at bevæge sig ind på velfærdsområdet, hvor Jørn Pedersen kan bidrage med erfaring.

"Da CCTV Nordic startede for godt seks år siden, var fokus primært rettet mod højsikkerhedsløsninger. I dag er mulighederne på grund af den teknologiske udvikling langt større. Blandt andet har vi de sidste par år set, hvordan brugen af kunstig intelligens har udvidet vores målgruppe til eksempelvis velfærdsområdet, hvor intelligente kameraløsninger er med til at skabe tryghed i plejesektoren. Den type løsninger vil virkelig tage fart over de kommende år – et område Jørn også har dyb indsigt i," lyder det fra Jesper Dybdahl i en pressemeddelelse.

Jørn Pedersen meddelte i august 2020, at han ikke ville genopstille som borgmester. Når han stopper efter kommunalvalget, har han siddet på posten i 12 år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørn Pedersen

Udviklingsdirektør, Vision Estate, bestyrelsesformand, IBA Kolding, bestyrelsesformand, CCTV Nordic A/S, repræsentantskabsmedlem, Alm. Brand, repræsentantskabsmedlem, Middelfarts Sparekasse
handelsuddannelse (Kolding Købmandsskole), diplomuddannelse i ledelse









0:000:00