Byd velkommen til ni nye kommentarskribenter på Altinget Uddannelse

Ni markante stemmer fra forskellige dele af Uddannelsesdanmark bliver nye kommentarskribenter på Altinget Uddannelse, hvor de på skift vil forholde sig til områdets politiske debat.

Ni nye kommentarskribenter skriver fremover om dansk uddannelsespolitik på Altinget Uddannelse.
Ni nye kommentarskribenter skriver fremover om dansk uddannelsespolitik på Altinget Uddannelse.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix og pressebilleder

En reform af ungdomsuddannelserne, styrkede erhvervsskoler, frisætning af folkeskolen og håndteringen af både mobiltelefoner, computere og AI. Uddannelsessystemet er et af de vigtigste politiske områder for SVM-regeringen.

Derfor har Altinget Uddannelse samlet et nyt hold af skarpe kommentarskribenter, der vil bidrage med perspektiver, hverdagserfaringer og stærke holdninger i debatspalterne.

{{toplink}}
Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

De nye kommentarskribenter dækker en bred vifte af uddannelsesretninger. De vil på skift forholde sig til områdets politiske debat og sætte deres egne ord på aktuelle udfordringer, spørgsmål og ikke mindst give deres bud på mulige løsninger.

De nye skribenter er:

Nynne Afzelius Nynne Afzelius

Nynne Afzelius er rektor for HTX Køge og tidligere rektor på Københavns åbne Gymnasium. Derudover har hun været sekretariatschef i Akademiet for Talentfulde Unge. Hun er særligt optaget af teenagere, naturvidenskab, didaktik og ledelse.

Asser Amdisen Asser Amdisen
Asser Amdisen er direktør for skoleskibet Georg Stage. Han er uddannet historiker og har været ansat på flere museer, mens han også har været forstander for Ryslinge Højskole. Sideløbende har han skrevet flere historiske bøger.

Marco Damgaard Marco Damgaard 
Marco Damgaard er skoleleder på Tingbjerg Skole og har også tidligere været kommentarskribent på Altinget Uddannelse. Han er en del af formandskabet i Rådet for Børns Læring, og så sidder han i byrådet i Herlev Kommune for Socialdemokratiet, hvor han er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Han er desuden opstillet til Folketingsvalget.

0:000:00