Dagens podcast: Når danskernes milliardgæld bliver et problem

AJOUR: Danskerne skylder omkring 3.000 milliarder kroner væk, og dét er ikke et problem, så længe der er vækst i samfundet. Men de mange lån bliver et problem, når der opstår recession. Hør om den danske gæld i dagens udgave af Altinget: ajour.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Den økonomiske nedtur bliver større, når gælden i privatbefolkningen er høj.

Det er en af konklusionerne i et forskningsprojekt, som Altingets økonomiske klummeskribent, Søren Hove Ravn, har fundet frem til i fællesskab med tre kollegaer.

Netop danskerne skylder masser af penge væk − i omegnen af 3.000 milliarder kroner − og derfor kan det emne også blive et emne for politikerne.

Søren Hove Ravn er gæst i dagens udgave af Altinget: ajour og forklarer mere om den sag.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Er der gået valgkamp i forhandlingerne om arbejdsmiljø? Dagens podcast: Er der gået valgkamp i forhandlingerne om arbejdsmiljø? Næste artikel Dagens podcast: Klimafreden er snart forbi for det danske landbrug Dagens podcast: Klimafreden er snart forbi for det danske landbrug
Kaare Dybvad: Boligområdet er vigtig værdipolitik

Kaare Dybvad: Boligområdet er vigtig værdipolitik

INTERVIEW: Han vil dæmme op for udenlandske kapitalfondes indtog i Danmark. Gerne inden for seks måneder. Skellet mellem rig og fattig skal bygges væk, og boligpolitikken skal gøres til værdipolitik. Altinget har interviewet landets nye boligminister, Kaare Dybvad (S).