Dagens podcast: Sådan går det med at flytte arbejdspladser ud i landet

AJOUR: Regeringen har for første gang udgivet en rapport, der gør foreløbig status over udflytningsarbejdet. Altinget: ajour ser nærmere på, hvordan arbejdet udvikler sig, i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Der er blevet gjort status over Bedre Balance I og II, som er regeringensplanerne for at rykke arbejdspladser væk fra hovedstadsområdet og ud i landet.

Her er der både eksempler på store forsinkelser, dyrere udflytninger end ventet og sager, hvor alt er gået efter planen.

Altinget: ajour ser nærmere på rapporten og spørger, om interessen for at flytte flere arbejdspladser ud er intakt. Dagens udsendelse har besøg af redaktør for embedsværks- og udflytningsområdet, Sine Riis Lund.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport Næste artikel Dagens podcast: Thulesen Dahl og Vermund skal duellere om stemmerne fra Det Gule Danmark Dagens podcast: Thulesen Dahl og Vermund skal duellere om stemmerne fra Det Gule Danmark